Eladás Villa, Uzes, Gard, Franciaország, 7 Impasse des boucarrudes 30700 UZES

Eladás - Cod. 41875

  • Tipus: Villa
  • Terület: 240 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2467m² exterior

Uzès, az első francia hercegség! 240 m²-es modern családi villa. Fűtött 2467 m²-es teraszos telken zárt, fákkal beültetett. Mas stílusban öregedő cseréptetői tökéletesen illeszkednek az olajfákkal és gyümölcsfákkal díszített területhez.

Az ingatlan bejárata egy tornácra vezet, amely hozzáférést biztosít a villához. A dupla katedrális nappaliba nyíló nagy előszoba, amelyet fagerendák díszítenek, és kőfalba illesztett kandallója három hálószobát szolgál ki, mindegyikhez saját zuhanyzóval és egy irodával. A nyári rész egy felszerelt konyhából áll, szigettel, amely egy nagyon világos és barátságos nappaliba nyílik, amely egy fedett teraszra nyílik, ahol kőből készült grillsütő található.

Minden szoba a nagy kiugró ablakokon keresztül egy kör alakú teraszra és teraszra vezet. A teraszról megcsodálhatja a zöldellő domináns kilátást, valamint a csodálatos napfelkeltét. Közvetlen hozzáférést biztosít a végtelenített medencéhez is.

A villához csatlakozik egy dupla garázs, ahonnan közvetlenül elérhető a villához egy tágas mosókonyha és egy borospince. Szintén a villa alatt egy 50m²-es, teljesen csempézett melléképület, tetszés szerint rendezhető (bérleti jelentés vagy egyéb). A növényzettel és provence-i esszenciákkal díszített terület egy elöregedett kövekkel díszített hatalmas kandalló és a bowlingpálya körüli közös térbe vezet.

Ebben a kivételes lakókörnyezetben elfelejti, hogy mindössze tíz percnyi sétára van a Place aux Herbes és üzletei. Ne hagyja ki !

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB