Eladás Trullo, BELVEDERE CAMPOMORO, Corse-du-Sud, Franciaország, lieu dit chioso nuovo

Eladás - Cod. 41077

  • Tipus: Trullo
  • Terület: 215 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 1790

Kortárs ház Belvedere Campomoro
A Belvedere Campomoro területén található, 900 méterre a tengertől, amely a fákkal (tölgyek, eperfák, olajfák ...

A földet automatikus és fém és egzotikus fa (IPE) kapu zárja el.

Parkolóhely 4 autó számára.

Nagy, világos, 215 m²-es ház 1780 m²-es földterületen, 11 méteres medencével, amelyet 320 m²-es hatalmas fateraszok vesznek körül (5. osztályú autokláv fenyő).

Medencés ház teljesen felszerelt konyhával: fekete bútorokkal és arany fröccsenéssel, indukciós főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és gránitpulttal.

Kültéri zuhany.

A házban 80 m²-es nappali található tágas parasztházakkal és 3,5 m-es mennyezet alatt nyitott konyhával (Schmitt) és nagy kvarcszigettel, kamrával és mosdóval ellátott WC-vel.

Nikola Tesla márkájú indukciós főzőlap beépített motorháztetővel, 16 terítékkel rendelkező mosogatógép, De Dietrich sütő és mikrohullámú sütő, Siemens hűtőszekrény.

A nappalit 4 nagyméretű, 3 m-es kiugró ablak veszi körül, az egyik a 4 m-es teraszra és a déli medencére nyílik, valamint egy 50 m-es északi fekvésű terasz, kilátással a hegyekre és a zöld növényzetre.

Ezután 5 hálószoba egy második alaprajzon, mindegyik zuhanyzóval (az egyik káddal) és egy testre szabott öltözővel (Schmitt) felszerelt. A fő hálószobában 1m x 2m esőzuhany található.

25 m²-es mosókonyha nagy tárolóhelyekkel.

Elektromos redőnyök, vezetékes légkondicionálás wifi otthoni automatizálás vezérléssel, redőnyök központosítása, öblös ablakok az egész házban, hogy kívül-belül érezzük magunkat.

Berendezett ízlés és amelyek kiváló minőségű anyagok (antracit nyílászárók, 120 x 120 csempe, Garofoli fal huzal ajtók, tölgy és fekete fogantyúk, Hans Grohe csapok, TV szerelés a falon minden váróterem, vízlágyító. Víz, forró víz keringető , professzionális 500 literes vízmelegítő, nagy szigetelésű falak ...)

Röviden, egy igazi paradicsom egy kőhajításnyira a strandtól és fantasztikus sétáktól (Campomoro parti ösvény, amely csatlakozik Tizzanóhoz, de szoros indulás a Zoza folyók vagy az Aiguilles de Bavella felé is). 10 km-re Propriano-tól (hajójárat a szárazföldről a Compagnie Méridionale de Navigation-val) és 17 km-re Sartène-től. 1 óra 30 perc a Figari és az Ajaccio repülőtértől.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB