Eladás Három hálószobás lakás, Conca, Corse-du-Sud, Franciaország, Favone snc

Eladás - Cod. 42807

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: Piano terra

A csodálatos Korzika déli részén, pontosan Favonéban, a híres Porto Vecchio közelében kínálunk tengerre néző lakhatási megoldást egy elegáns rezidenciában, néhány lépésre a strandtól.
Az ingatlan egy nagy és kényelmes nappaliból, hálószobából és fürdőszobából áll. A jellegzetes magasföldszint a nappalira néz, és helyet kínál egy második hálószobának.
Az ingatlan gondosan berendezett és minden kényelemmel felszerelt.
Autógarázs benne.

A még mindig érintetlen és vad tájjal Korzika rendkívül sokféle kilátást kínál: karibi színekkel díszített strandok, lélegzetelállító sziklák, vakítóan fehér sziklák és falvak.
Korzika kristálytiszta vizekkel körülvett, gyönyörű homokos strandokkal tarkított sziget, amelyet buja dombok védenek, amelyet a híres és illatos bokor, a maquis jellemez.
A tengerparti üdülőhelyeket, öblöket és kikötőket egész nyáron élénkítik a turisták, de az igazi Korzika a hegyvidéki hátországban fedezhető fel. Fenyőerdők, erdők, de mindenekelőtt szőlőültetvények, amelyekből történelmi és kiváló korzikai bor születik, amelyek körvonalazzák a sziget belső tájait. A falvakban ma is élnek az ősi hagyományok: vidám és jellegzetes ünnepek, jellegzetes szokások és hagyományok, az évszázados helyi nyelv, a "Corsu" és a korzikai konyha különlegességei.
Továbbá az év nagy részében hóval borított hegyekben lehetőség van izgalmas túrázásra.

Szardíniától a Bocche di Bonifacio rövid szakasza választja el a Földközi-tengerből, mint egy erdőkkel teli nagy hegylánc, amely határt jelöl nyugati része, a Tirrén-tenger és a Ligur-tenger között. Bár politikailag 1769 óta Franciaország része, a sziget az olasz földrajzi régió része, és nyelvi és kulturális téren is történelmi kapcsolatokat ápol Olaszországgal.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB