Eladás Három hálószobás lakás, BORDEAUX, Gironde, Franciaország, rue du parlement Saint Pierre

Eladás - Cod. 41082

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 92 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: DUPLEX

A történelmi St. Pierre kerület (sétálóövezet) szívében, a de la Bourse, a Saint Pierre és a Parlament között ** Kiváló, atipikus duplex terasszal ** a 19. századi épület legfelső emeletén.

Nagy nappali amerikai konyhával, alsó részén laminált parketta az intenzív áthaladáshoz. Az emeleten található egy masszív, világos tölgyfa parkettával ellátott hálószoba (amelyet irodává alakítottak át), amely nagy üvegajtón keresztül jut be a kellemes, 9m²-es bútorozott teraszra, és ugyanazon szoba teljes jobb oldalán. , van egy öltöző és egy zuhanyzó mosdóval és WC-vel. 4 további lépéssel felfelé a második hálószobába érkezik, amely tágas, nyitott fürdőszobával, régimódi káddal és egy másik WC-vel rendelkezik. A padló tömör tölgyfa.

A lakás mindenhol olyan régi funkciókat fog látni, mint a gerendák, kandalló (nagyon nagy betéttel és burkolattal) és a törmelék kőfalak. ** Teljesen átdolgozott és átgondolt minőségi anyagokkal **. A fűtés az ön választása, elektromos vagy kandalló, 150 € / hó (a vizet is beleértve) és az ingatlanadó 1200 €. ** Terület 83 m² + 9 m² terasz.

Ezt a helyet két apartmanban lehet elválasztani.

Biztonsági oldal, digitális ajtóval ellátott épületajtó, majd kaputelefonos biztonsági üvegajtó, páncélozott ajtók a lakáshoz és riasztórendszer. Zárható kerékpárhelyiség, belső udvar, új tető. Ritka termék felfedezésre.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB